Необходими продукти:
1 пакет чаени бисквитки (40 броя)
330 гр. Мармалад от шипки
200 гр. смлени орехи (за овалване)
30 гр. кафява захар
200 гр. маргарин или масло
4 с.л. пудра захар
Начин на приготвяне:
Слепваме бисквитките с мармалада. Маргарина (маслото) разбиваме на крем с пудрата захар и намазваме слепените бисквитки. Готовото руло овалваме със смлените орехи и кафявата захар, и го увиваме в хартия за печене по-стегнато. Оставяме го в хладилника поне за 3-4 часа за да омекне. Готовото руло режем под диагонал.
Разбира се, че ми харесва и на вид и на вкус! А и много красив разрез е станал. Аз веднъж правих и бързах да го разрежа, бисквитите се разпаднаха, гафове колкото искаш:):):). При теб е прекрасно, поздравления!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти! 🤗
ИзтриванеКласика!
ОтговорИзтриване