След шоколадовия вариант, дойде ред и на класическата торта "Tres Leches".
Промених леко рецептата...то ако не променя нещо няма да съм аз и се получи много добра комбинация от кремове (поне според мен). В оригиналния си вид тортата е без крема с маскарпоне и пудинг...та ако искате можете да пропуснете тази стъпка, ноо според мен така се получава страшно вкусно. Също така съм намалила пропорцията на сиропа, но този път само с по 40 мл. (не си падам по-силно сиропирани торти). Тааа, ако искате да е по-влажна количеството мляко е 100 мл. и сметаната е 100 мл..
За мен тази торта е идеална за летните жеги, сервира се добре охладена, сочна е и доста по-лека от шоколадовия и вариант (рецептата за шоколадовата Tres Leches ше намерите ТУК)
Тааа изборът е ваш, коя торта ще си приготвите! Но Ви предупреждавам, който и вариант да изберете води до пристрастяване!
Промених леко рецептата...то ако не променя нещо няма да съм аз и се получи много добра комбинация от кремове (поне според мен). В оригиналния си вид тортата е без крема с маскарпоне и пудинг...та ако искате можете да пропуснете тази стъпка, ноо според мен така се получава страшно вкусно. Също така съм намалила пропорцията на сиропа, но този път само с по 40 мл. (не си падам по-силно сиропирани торти). Тааа, ако искате да е по-влажна количеството мляко е 100 мл. и сметаната е 100 мл..
За мен тази торта е идеална за летните жеги, сервира се добре охладена, сочна е и доста по-лека от шоколадовия и вариант (рецептата за шоколадовата Tres Leches ше намерите ТУК)
Тааа изборът е ваш, коя торта ще си приготвите! Но Ви предупреждавам, който и вариант да изберете води до пристрастяване!