Страници

четвъртък, 7 януари 2016 г.

ПЕЧЕНО СВИНСКО МЕСО




Вкусна и сочна вечеря! Препоръчвам я с голяма купа зелена салата :) Хем е вкусно , хем диетично! Идеална вечеря  за след празничното преяждане:)




Необходими продукти:


1 кг. заден свински бут
3 с.л. олио
100 мл. бяло вино
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. бял пипер
1 ч.л. червен пипер
1с.л тъмен соев сос
стръкче пресен розмарин


Начин на приготвяне:

Мариноваме месото в 200 мл. вода и 100 мл. бяло вино, за около 3-4 часа. След като месото се е мариновало го измиваме и подправяме със соевия сос и подправките (направете си микс от 3-те вида пипер и солта). В йенско стъкло слагаме олиото, месото и розмарина. Настройваме фурната на 200 градуса и слагаме месото докато е още студена. Печем го 2 часа, като на всеки час го обръщаме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар