Вкусно месце за студеното време.
... А още по вкусно става с чаша червено вино ;) Наздраве и добър апетит!
Необходими продукти:
500 гр. свинско месо
300 гр. пресни гъби
100 мл. вино
500 мл. вода
4-5 с.л. олио
сол
чубрица
черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на късчета и го запържваме в подходяща тенджера. След това добавяме виното и оставяме да ври, когато изври изваждаме месото и слагаме гъбите да се запържат в остатъчния сос от месото. Когато са готови връщаме месото в тенджерата и прибавяме водата с разтвореното в нея брашно. Оставяме да ври на бавен огън за 25-30 мин. Накрая овкусяваме със сол, чубрица и черен пипер на вкус и сервираме.
Няма коментари:
Публикуване на коментар