Страници

петък, 29 април 2016 г.

петък, 15 април 2016 г.

ПИЦА ала "СЛАГАЙ ДА ИМА" С носталгия си спомням за тази вкусна пица (вече 2-ри месец далеч от суша)! Имайки предвид , че на кораба в повечето случай готвачите не могат да приготвят дори и пица! Слагайки по-малко от всичко, но ананас и лук никога не пестят ... Бързо намразваш и любимата си пица ( но да се надяваме на по- добри времена, а именно нов готвач) :(... А тази повярвайте ми беше невероятна! Препоръчвам Ви я горещо:) И тъй като е приготвена от шеф Драго, а той не пести от нищо...ммм потекоха ми лигите:)Тя е с тънък блат и обилна плънка:)


събота, 2 април 2016 г.

КОКОСОВ СЛАДКИШ "ВУЙНА"Въпреки, че не съм си у дома и не мога да се развихря в кухнята(а повярвайте ми страшно ме сърбят ръцете) все пак са ми останали няколко рецепти, които да кача през идните 3 месеца.
 Този сладкиш ми е един от любимите!:) Вуйна ми го приготвяше често когато бях малка, а когато пораснах стана традиция да ме гощава с него преди всеки рейс:) Е за съжаление този път тя беше доста на далече и не успя :(, но пък за тази не лека задача се погрижи майка ми:)Иии така успяхме да спазим традицията!
Сладкиша е невероятно вкусен, много сладък и Ви го препоръчвам горещо!
 И за финал едно огромно благодаря на вуйна за рецептата и на мама за нейното осъществяване!:)