Страници

понеделник, 21 март 2016 г.

МОРКОВЕНИ МЪФИНИ


Честита първа пролет! Най- страхотния сезон започва! Всичко е зелено, птички пеят...кеф а мен ме клати кораба ;( Но най- хубавото, е че идва  лятото и времето да се прибирам! И в този ред на мисли Ви предлагам едно чудно угощение, хем сладичко, хем здравословно под формата на мъфинки с моркови:)


неделя, 20 март 2016 г.

САЧ ала БОЦ


Привет от Индия:) За съжаление не мога да Ви предложа нещо традиционно, но обещавам като се прибера ще поправя тази грешка! С тази работа не мога да споделя и впечатления от тази цветна и многолика страна, но какво да се прави...Някой ден току виж я посетя като турист:)
Е днес традиционна Индийска кухня в блога няма да има, но за сметка на това ще Ви нагостя с един традиционен Български сач по рецептата на шеф Стоян(моят баща).Да Ви е сладко!:)вторник, 8 март 2016 г.

ВАФЛИ


Привет от горещия Тайланд:)
Честит 8-ми март мили дами! По- случай празника  Ви предлагам  един вкусен десерт за следобедното кафе :) Незнам дали корите за вафли се намират по магазините (с тези се снабдих от Германия), но ако Ви попаднат това е един страхотен начин да ги оползотворите.